Toen wij, Simone en Martijn, dochter en schoonzoon van Jan & Albertje Giezen die in 1988 snackbar-lunchroom De Berk geopend hebben, de mogelijkheid kregen om de goedlopende eetgelegenheid over te nemen hoefden we hier niet lang over na te denken. We konden deze droom in 2008 werkelijkheid maken en inmiddels is de eet en drinkgelegenheid dan ook alweer geruime tijd succesvol in onze handen. Uiteraard kunnen we al het werk het niet alleen doen en worden we bijgestaan door een jong en zeer dynamisch team! Samen met ons team streven we ernaar jouw bezoek een plezierig en tevreden bezoek te laten zijn.

LIEFDE VOOR HET SEIZOEN
Bij de Berk proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met het seizoen.
In de winter staat er daarom bij ons – de bij velen bekende – huisgemaakte erwten- en bonensoep op het menu. In de zomer kan er op het terras van heerlijk ijs genoten worden. Hiernaast proberen we ons aanbod voortdurend te vernieuwen zodat elke klant een tevreden klant is.

MEER DAN ALLEEN EEN SNACKBAR – LUNCHROOM
Vol trots kunnen we zeggen dat de snackbar-lunchroom eind 2012 is uitgebreid met een Lilly’s ijs- en koffiesalon. Lilly’s biedt de klant vers (regionaal) gemaakt schepijs en luxe koffies. Kom gerust een langs om kennis te maken met de versheid van het concept “Lilly’s” en om ons uitgebreide product aanbod verder te ontdekken.

Bij de Berk denken we graag met onze klant mee. Bij speciale wensen zijn er dan ook vele mogelijkheden. Neem direct contact met ons op of stap binnen zodat we, onder het genot van een kop koffie, de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.

Het team verwelkomt u graag!