Lilly’s ijs en koffiesalon

Eind 2012 opende de 2e `to go´ vestiging van Lilly´s ijssalons keten in Roden. Met in totaal nu 13 vestigingen groeit de jonge ijsformule door in Groningen en Drenthe. Onze Lilly´s vestiging is uniek omdat we werken met een shop in shop formule.

De vestiging bevindt zich in het zelfde pand als Snackbar-Lunchroom de Berk. Door het weghalen van een tussenwand ontstond een zeer ruime zaak. Na deze complete verbouwing zijn we nu in het bezit van een luxe espressobar waarmee we een ruim assortiment van espresso´s, lungo´s, cappuccino´s en latte´s serveren.

Het het meest opvallend sinds de verbouwing is onze ijsvitrine. Met 24 smaken ijs die wekelijks wisselen in de zomer, hebben we een groot aanbod aan vers, ambachtelijk gemaakt ijs. Het dagelijks vers gemaakte, ambachtelijke ijs wordt meerdere malen per week naar ons toegebracht vanuit de Friese ijsmakerij. Het ijs kenmerkt zich door eerlijke en verse grondstoffen die zoveel mogelijk uit de eigen streek komen.

Naast de Lilly´s ijscorner hebben we ook een enorm aanbod aan softijs, hand ijs, suikervrij ijs en milkshakes.

Lilly’s Chocolade

Tijdens de wintermaanden vervangen wij ons Lilly’s schepijs voor overheerlijke Lilly’s chocolade!
Wit, Melk, Puur of Extra donker. Met een vleugje kaneel of met bananensmaak. Caramelvulling of Koffie krokant. Wij zijn helemaal gek op onze chocolade. En waarom niet, wij hebben het meest verrassende assortiment aan bonbons met de meest gekke smaakcombinaties. Of het nou is om je zelf te verwennen of om iemand een heerlijk kado te geven. Bij Lilly’s kan het!

Bij iedere gelegenheid past chocolade of het nu voor kerst, oud en nieuw, Sinterklaas, een verjaardag of een trouwerij is. Al deze thema’s kunt u terugvinden in de vormgeving van onze chocolade.